Banner Image

طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز

امتیاز دهید

اگر عاشق غذاهای سرخ ‌شده و ترد هستید، اما حوصله تمیز کردن گاز بعد از پاشیدن روغن و زمان لازم برای سرخ کردن مواد غذایی را ندارید، بهتر است که از هواپز استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را آموزش دهیم. برای معرفی این 20 رسپی غذا به سلایق غذایی مختلف توجه شده تا از هر گروه چون گیاه‌خوار، گوشت‌خوار و … که باشید، بهترین میز ناهار و شام را برای خود و خانواده‌تان بچینید.

اول: مرغ ترد پارمزانی

هواپز فقط برای سرخ کردن مواد غذایی آماده چون کباب لقمه، ناگت و … نیست. با کمک آن می‌توانید بی‌نهایت غذای خوشمزه درست کنید که یکی از آن‌ها مرغ پارمزانی ترد و طلایی است که برای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

  • یک‌چهارم فنجان آرد
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • نصف فنجان آرد سوخاری پانکو
  • 1 فنجان پنیر پارمزان
  • 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 2 عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 4 تکه پنیر موزارلای کم‌چرب

بیشتر بخوانید:طرز استفاده از هواپز برای پخت مرغ

طرز تهیه

  1. آرد، پودر سیر و پودر پیاز را در یک کاسه یا بشقاب یا ظرف کم‌عمق بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. آرد سوخاری پانکو و پنیر پارمزان را در کاسه یا بشقاب کم‌عمق دوم بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. تخم‌مرغ بزرگ را به سومین کاسه یا بشقاب کم‌عمق اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  4. سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را به‌ صورت افقی از وسط برش دهید که حالت پروانه‌ای بگیرد. همه جای آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  5. مرغ را در مخلوط آرد قرار دهید و با آرد بپوشانید، سپس در تخم‌مرغ فرو کنید و در نهایت در پودر پانکو و پارمزان بغلتانید.
  6. هواپز را روی دمای 180 تا 20 درجه قرار دهید تا گرم شود.
  7. 2 تکه مرغ را در سبد هواپز قرار دهید، مطمئن شوید که روی هم قرار نگیرند. با اسپری کمی روی آن روغن بپاشید.
  8. 5 تا 6 دقیقه در زمان بدهید تا طلایی و ترد شوند. روی هر تکه مرغ را با پنیر موزارلا بپوشانید و هر تکه پنیر را با 2 خلال‌دندان محکم کنید.
  9. دمای هواپز را روی 120 درجه قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود. غذای شما آماده است.
مرغ ترد پارمزانی

دمای هواپز را روی 120 درجه قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود. غذای شما آماده است.

دوم: فلافل اصل آبادانی

در ادامه بررسی طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز نوبت به فلافل می‌رسد. فلافل گرم را با گوجه‌فرنگی خردشده، پیاز قرمز خلال شده، قاچ لیمو، جعفری و نان پیتای، ترکیب فوق‌العاده‌ای است.

بیشتر بخوانید:تابه گریل چیست؟ (سالم آشپزی کنید)

مواد لازم:

  • 5 فنجان نخود خشک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • 1 فنجان برگ جعفری تازه
  • 1 فنجان برگ گشنیز تازه
  • 2 حبه سیر
  • 3 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون
  • 2 قاشق چای‌خوری نمک
  • 5 قاشق چای‌خوری زیره آسیاب شده
  • نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
  • کمی فلفل و آرد نخودچی

طرز تهیه

  1. نخود خشک و جوش‌شیرین را در یک کاسه بزرگ بریزید و پر از آب سرد کنید. بگذارید حداقل 18 و حداکثر 24 ساعت در دمای اتاق بماند. آبکش کرده، با آب تازه بشویید و دوباره خوب آبکش کنید.
  2. سیر را درشت خرد کرده و به کاسه غذاساز اضافه کنید. نخود، برگ جعفری و گشنیز تازه، روغن ‌زیتون، نمک، زیره و بیکینگ ‌پودر و آرد و فلفل را اضافه کنید. جوری مواد را هم بزنید تا خمیری یکدست شود.
  3. مخلوط را به ظرفی منتقل کنید و حداقل یک روز در یخچال بگذارید.
  4. هواپز را تا دمای 180 درجه گرم کنید.
  5. با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا یک قاشق کوچک، مخلوط را در دست‌های مرطوب بریزید و به شکل توپ‌هایی در بیاورید.
  6. یک لایه فلافل را در سبد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه زمان بدهید تا سرخ شود.
فلافل اصل آبادانی

یک لایه فلافل را در سبد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه زمان بدهید تا سرخ شود.

سوم: پیاز سوخاری

طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را با آموزش پیاز سوخاری ادامه می‌دهیم که یک میان وعده یا غذای کامل و جذاب برای شام است. زمان پخت آن بسیار کم بوده و طعم بی‌نظیری دارد.

مواد لازم:

  • 3 عدد پیاز بزرگ
  • 1 فنجان آرد
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 4 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • یک‌چهارم فنجان آب
  • 4 فنجان آرد سوخاری پانکو
  • 5 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون

طرز تهیه

  1. آرد را با نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف کم‌عمق بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  2. تخم‌مرغ و آب را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  3. 4 فنجان آرد سوخاری پانکو را در سومین کاسه بریزید.
  4. 3 پیاز بزرگ را پوست گرفته و به ‌صورت حلقه یک سانتی‌متری برش دهید. بعد به آرد آغشته کرده و در مخلوط تخم‌مرغ فرو کنید. با انگشت داخل و خارج حلقه‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و در پودر سوخاری بچرخانید.
  5. بعد به مدت 12 تا 16 دقیقه در دمای 180 درجه سرخ کنید.
پیاز سوخاری

آرد را با نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف کم‌عمق بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

چهارم: همبرگر دوست‌داشتنی

همبرگر از آن دست غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که نمی‌توان به‌ سادگی از آن گذشت. برای پخت آن با روغن کمتر و به شکل سالم‌تر می‌توانید از هواپز استفاده کنید. برای تهیه آن به مواد لازم زیر نیاز دارید.

  • 3 برش بیکن
  • گوشت چرخ‌کرده، ترجیحاً بدون چربی
  • 2 قاشق چای‌خوری پاپریکا دودی
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. بیکن ضخیم را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه بدون روغن متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا حدود 4 دقیقه بپزید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، بیکن خنک شده، پاپریکا دودی و نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شود.
  3. گوشت را به‌ صورت گرد قالب بزنید.
  4. هواپز را در دمای 180 درجه گرم کنید و همبرگر را در سبد آن قرار دهید تا حدود 7 دقیقه تا کامل سرخ شود. همبرگر شما برای سرو با پنیر ورقه‌ای چدار، کاهو، گوجه و خیار شور آماده است.
همبرگر دوست داشتنی

گوشت را به‌ صورت گرد قالب بزنید.

پنجم: پیتزای فوری

در ادامه بررسی طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز نوبتی هم باشد، نوبت غذای پرطرفدار در بین پیر و جوان یعنی پیتزا است. اگر فر و ماکرویو ندارید، خیلی راحت با هواپز هم می‌توان این غذای خوشمزه را در کمترین زمان پخت.

مواد لازم:

  • خمیر پیتزا نیمه آماده
  • سس کچاپ
  • قارچ خرد شده
  • فلفل دلمه خرد شده
  • پیاز خرد شده
  • گوشت چرخ‌کرده
  • پنیر پیتزا

طرز تهیه

  1. اگر خمیر پیتزای شما یخ‌زده، آن را حداقل 30 دقیقه روی پیشخوان آشپزخانه قرار دهید تا یخ‌زدایی شود.
  2. در یک ماهیتابه پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. زمان دهید تا سرخ شود و ادویه‌های دلخواه خود را هم به آن بزنید.
  3. روی خمیر سس کچاپ بزنید و کمی پنیر بریزید.
  4. بعد گوشت سرخ‌شده را اضافه کرده و کمی از فلفل دلمه را بریزید.
  5. باز پنیر اضافه کرده و تعداد قارچ روی آن بچینید.
  6. پیتزا را بین 10 تا 12 دقیقه در هواپز قرار دهید تا پنیر آب شده و در نهایت طلایی شود.
پیتزای فوری

روی خمیر سس کچاپ بزنید و کمی پنیر بریزید.

ششم: استیک گوشت گاو با کره گیاهی

طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را با استیک و یک کره طعم‌دار گیاهی ادامه می‌دهیم که برای پذیرایی در مهمانی و دورهمی لاکچری یک گزینه عالی و خوب به شمار می‌رود.

مواد لازم برای کره گیاهی:

  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری برگ جعفری
  • 1 قاشق غذاخوری پیازچه
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

مواد لازم برای استیک:

  • یک تکه گوشت استیکی
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. کره بدون نمک را در یک کاسه کوچک بریزید و بگذارید در دمای اتاق بماند تا نرم شود.
  2. در همین حین سیر را رنده کرده و برگ جعفری تازه و پیازچه را ریز کنید.
  3. نمک و فلفل سیاه را به کره نرم شده اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  4. کره را به‌ صورت ضخیم روی پلاستیک بمالید، بعد رول کرده و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. هواپز را 10 دقیقه در بالاترین دما قرار دهید که گرم شود. در همین حین استیک‌ها را آماده کنید.
  5. استیک را به نمک و فلفل سیاه آغشته کنید.
  6. استیک‌ها را در مجموع 11 تا 13 دقیقه در هواپز قرار دهید.
  7. استیک‌ها را در بشقاب سرو قرار داده و 5 دقیقه استراحت دهید. کره گیاهی را باز کرده و حلقه‌ای برش بزنید. کره را روی استیک‌ها قرار دهید تا آماده سرو شود.

بیشتر بخوانید:هواپز چیست؟ + [بهترین مارک ایرفرایر در ایران]

استیک گوشت گاو با کره گیاهی

کره بدون نمک را در یک کاسه کوچک بریزید و بگذارید در دمای اتاق بماند تا نرم شود.

هفتم: میگو سوخاری

میگو سرشار از مواد مغذی است و می‌توان غذاهای متعدد و متنوعی را با آن درست کرد؛ از میگو پلو و قلیه میگو سنتی گرفته تا غذای مدرنی چون میگو سوخاری. اگر به دنبال طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز هستید، میگو سوخاری باید قطعاً یکی از آن‌ها باشد.

مواد لازم:

  • میگو بزرگ 26 تا 30 عدد
  • نصف فنجان آرد
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 5 فنجان آرد سوخاری پانکو

طرز تهیه

  1. آرد و نمک را در یک ظرف بریزید و ترکیب کنید.
  2. تخم‌مرغ را در ظرف دوم خوب هم بزنید.
  3. آرد سوخاری پانکو را در یک کاسه سوم بریزید.
  4. هواپز را در بالاترین دما قرار دهید تا در 10 دقیقه گرم شود.
  5. میگو را ابتدا با آرد بپوشانید، سپس در تخم‌مرغ فرو کنید. اجازه دهید تخم‌مرغ اضافی دوباره داخل کاسه بریزد، سپس میگوها را کاملاً با پانکو بپوشانید.
  6. کمی روی میگوها روغن اسپری کنید و حدود 6 دقیقه در هواپز قرار دهید.
میگو سوخاری

کمی روی میگوها روغن اسپری کنید و حدود 6 دقیقه در هواپز قرار دهید.

هشتم: هات‌داگ آمریکایی

هات‌داگ آمریکایی با سس کچاپ و خردل روی آن، بد غذاترین فرد را هم سر ذوق و اشتها می‌آورد. در ادامه لیست طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز با هم مرور می‌کنیم که چگونه یک هات‌داگ آمریکایی اصل درست کنید.

مواد لازم:

  • هات‌داگ
  • نان هات‌داگ
  • سس کچاپ، خردل، پیاز کاراملی

طرز تهیه

  1. هواپز در دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.
  2. هات‌داگ‌ها را در سبد هواپز قرار دهید تا کمی پف کرده و قهوه‌ای به نظر برسد. بعد بگردانید تا سمت دیگر آن‌ها هم سرخ شود.
  3. داخل هر نان یک هات‌داگ بگذارید و با پیاز کاراملی، فلفل هالوپینو، سس کچاپ و سس خردل سرو کنید.
هات‌داگ آمریکایی

هواپز در دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

نهم: مینی پیراشکی پیتزایی

پیراشکی یکی از غذاهایی به شمار می‌رود که برای شام خانوادگی یا تولد می‌توان آن را تهیه کرد و از طعم بی‌نظیرش لذت برد. طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را با مینی پیراشکی پیتزایی ادامه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید:بهترین مارک غذاساز چیست؟

مواد لازم:

  • خمیر پیراشکی
  • گوشت چرخ شده یا مرغ
  • فلفل دلمه
  • پیاز
  • نمک و فلفل
  • پنیر پیتزا

طرز تهیه

  1. اگر خمیر پیراشکی شما یخ‌زده است، آن را در دمای محیط قرار دهید.
  2. پیاز را ریز کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. بعد سینه مرغ سرخ ‌شده یا گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کنید تا سرخ شوند.
  3. در نهایت ادویه‌هایی که دوست دارید، نمک و فلفل سیاه و فلفل دلمه ریز شده را به مواد اضافه کنید. بعد اجازه دهید تا کمی خنک شوند و پنیر پیتزا داخل مواد گوشتی بریزید.
  4. از مواد به مقدار لازم داخل خمیر پیراشکی بگذارید و با دست یا چنگال لبه خمیر را به هم بچسبانید
  5. پیراشکی را داخل هواپز بگذارید و کمی روغن روی آن اسپری کنید.
  6. وقتی یک سمت پیراشکی سرخ شد، طرف دیگر را بچرخانید تا طرد و طلایی شود.
پیراشکی گوشت

اگر خمیر پیراشکی شما یخ‌زده است، آن را در دمای محیط قرار دهید.

دهم: میت بال

میت بال از آن دسته غذاهایی است که همراه با برنج، اسپاگتی و نان می‌توان میل کرد. اگر به دنبال طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز هستید، حتماً میت بال را هم در لیست خود قرار دهید.

مواد لازم:

  • 1 عدد پیاز زرد کوچک
  • 2 حبه سیر
  • یک‌سوم فنجان آرد سوخاری
  • 1 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • کمی ریحان یا جعفری تازه
  • گوشت چرخ‌کرده
  • پنیر پارمزان
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. پیاز و سیر را به‌ صورت ریز رنده کنید، نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.
  2. جعفری و ریحان را هم ساطوری کنید.
  3. سبزیجات، پیاز و سیر و دیگر مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب وزر دهید.
  4. بعد با دست به اندازه یک گردو از گوشت بردارید و قلقلی کنید.
  5. کف سبد هواپز کاغذ روغنی پهن کنید و گوشت‌ها را روی آن قرار دهید تا سرخ شوند.
  6. میت بال‌ها را زیرورو کنید تا کامل سرخ شوند.
  7. این غذا را با نان باگت یا معمولی به همراه سبزیجات دلخواه و سس‌هایی که دوست دارید، سرو کنید.
میت بال

پیاز و سیر را به‌ صورت ریز رنده کنید، نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.

یازدهم: مرغ کامل سرخ‌ شده

پختن مرغ کامل در قابلمه و بعد سرخ کردن در روغن دردسرهای زیادی دارد. در طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز این کار را با کمترین زحمت و بدون ریخت‌وپاش به شما آموزش خواهیم داد. برای شروع کار به مواد لازم زیر نیاز دارید.

مواد لازم:

  • 1 مرغ کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون
  • نمک و فلفل سیاه
  • 3 شاخه رزماری تازه، آویشن، مریم گلی یا ترکیبی از آن
  • 1 بوته سیر
  • نصف لیمو

طرز تهیه

  1. هواپز خود را روی دمای 160 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم کنید.
  2. قسمت بیرونی مرغ را با روغن ‌زیتون بمالید، سپس داخل و خارج مرغ را با 1 قاشق غذاخوری نمک و کمی فلفل مزه دار کنید.
  3. شکم مرغ را با سبزی، بوته سیر از وسط نصف ‌شده و لیمو پر کنید.
  4. مرغ را از طرف سینه به سمت بالا در سبد هواپز قرار دهید.
  5. اجازه دهید مرغ بین 50 تا 60 دقیقه در دمای 120 درجه سانتی‌گراد بپزد و طلایی شود.
مرغ کامل سرخ‌شده

هواپز خود را روی دمای 160 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم کنید.

دوازدهم: نان سیر

کمتر متنی برای معرفی طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را می‌توان پیدا کرد که به طرز تهیه نان سیر در آن اشاره نشده باشد. نان سیر داغ و خوشمزه به‌ عنوان ساید دیش یا حتی یک وعده شام سبک بسیار پرطرفدار است. شما هم اگر این غذا را دوست دارید، می‌توانید در عرض 10 دقیقه آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • نان باگت
  • 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • کمی فلفل
  • یک‌چهارم فنجان پنیر موزارلای رنده شده و پنیر پارمزان

طرز تهیه

  1. هواپز خود را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید.
  2. نان را از وسط یا به صورت کالباسی برش دهید.
  3. کره نرم شده، سیر و کمی فلفل قرمز را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط کره سیر را به‌ طور یکنواخت روی نان بمالید.
  4. نان را حدود 6 تا 7 دقیقه در هواپز قرار دهید.
  5. اگر از پنیر استفاده می‌کنید، تنها 1 تا 2 دقیقه مانده اتمام زمان پخت روی آن پنیر بریزید و اجازه دهید آب و طلایی شود.
نان سیر

هواپز خود را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید.

سیزدهم: قارچ شکم‌پر

قارچ شکم‌پر، یک پیش‌غذای عالی برای مهمانی‌ها و مجالس است. از همه مهم‌تر اینکه رسپی آن در بین طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز کمترین زمان برای پخت را نیاز داشته و خوشمزه‌ترین نتیجه را به همراه دارد.

مواد لازم:

  • یک‌چهارم فنجان آرد سوخاری
  • یک‌چهارم فنجان پنیر پیتزا
  • 2 قاشق غذاخوری موزارلای رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه
  • 1 قاشق چای‌خوری نعناع تازه
  • 1 حبه سیر خرد ‌شده
  • 4 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون
  • نمک و فلفل سیاه
  • 36 قارچ دکمه‌ای سفید

طرز تهیه

  1. آرد سوخاری، پنیر پیتزا، موزارلا، جعفری و نعناع خرد شده، ​​سیر رنده شده، نصف مقدار لازم روغن ‌زیتون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ​​با هم ترکیب کنید.
  2. ساقه قارچ‌ها را جدا کرده، آن‌ها را در یک کاسه بریزید و به 2 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون باقیمانده آغشته کنید.
  3. حفره وسط قارچ‌ها را با مواد پر کرده و در هواپز روی دمای 180 درجه قرار دهید تا طلایی شود.

بیشتر بخوانید:سالم‌ترین قابلمه برای پخت و پز از نظر طب سنتی

قارچ شکم‌پر

زدهم: قارچ شکم‌پر
قارچ شکم‌پر، یک پیش‌غذای عالی برای مهمانی‌ها و مجالس است.

 چهاردهم: سیب‌زمینی شکم‌پر

سیب‌زمینی شکم‌پر در بین طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز یکی از پرطرفدارترین، سیرکننده‌ترین و خوشمزه‌ترین رسپی‌ها به شمار می‌رود.

مواد لازم:

  • 2 عدد سیب‌زمینی بزرگ
  • نصف فنجان ژامبون
  • مقداری کره
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

  1. سیب‌زمینی‌ها بشویید و خشک کنید. بعد در هواپز قرار دهید تا کامل بپزد.
  2. بعد از پختن سیب‌زمینی آن را بیرون آورده و به ‌صورت طولی برش دهید.
  3. با یک قاشق کوچک قسمت گوشی آن را کمی بتراشید، نمک، فلفل و کره بزنید و خوب مخلوط کنید.
  4. کمی ژامبون خرد شده داخل شکم سیب‌زمینی ریخته و روی آن را با پنیر بپوشانید.
  5. مجدد آن را در هواپز قرار دهید تا پنیر طلایی شود.
سیب‌زمینی شکم‌پر

مجدد آن را در هواپز قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

پانزدهم: بادمجان شکم‌پر

اگر رژیم کتوژنیک دارید و به دنبال غذایی مجاز در هرم کتویی هستید، بادمجان شکم‌پر را به شما معرفی می‌کنیم. همچنین اگر به طعم بادمجان علاقه دارید این مورد از طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • یک عدد بادمجان بزرگ
  • یک فنجان گوشت چرخ‌کرده
  • کمی روغن ‌زیتون
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • کمی نمک و فلفل
  • پنیر پیتزا
  • رب یا پوره گوجه (اختیاری)

طرز تهیه

  1. بادمجان را بشویید و بدون گرفتن پوست، آن را از وسط نصف کنید. حال از قسمت طولی روی آن با چاقو خط بیندازید. بعد این کار را از قسمت عرضی هم انجام دهید.
  2. کمی نمک و فلفل پاشیده و درون هواپز قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
  3. در یک ماهیتابه پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید، بعد گوشت را اضافه کنید تا سرخ شود.
  4. ادویه دلخواه و نمک و فلفل به گوشت بزنید و اگر دوست دارید کمی رب یا پوره گوجه هم به آن اضافه کنید.
  5. بادمجان‌ها را بیرون بیاورید و با پشت قاشق قسمت گوشتی آن را فشرده کنید. از مواد، داخل آن ریخته و با پنیر پیتزا پوشش دهید.
  6. مجدد بادمجان را داخل هواپز قرار دهید تا پنیر آب شود و رنگ طلایی بگیرید.
بادمجان شکم‌پر

کمی نمک و فلفل پاشیده و درون هواپز قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

شانزدهم: ران مرغ عسلی

ران مرغ عسلی یکی از غذاهای آسیای شرقی پرطرفدار در سراسر جهان است که برای یک ‌بار هم شده باید آن را تست کنید. اگر تا اینجای مقاله ما در مورد طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را دنبال کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم برای یک وعده شام این غذا را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • یک‌سوم فنجان سس سویا
  • یک‌چهارم فنجان روغن
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

  1. سس سویا، روغن، عسل، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را بردارید.
  2. ران مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس آماده را به آن اضافه کنید. مرغ‌ها حداقل 30 دقیقه یا یک شب در یخچال بگذارید.
  3. هواپز را تا 200 درجه گرم کنید.
  4. مرغ مرینیت شده را به در سبد هواپز بریزید و 10-15 دقیقه با دمای 165 درجه زمان بدهید تا بپزد.
  5. در نهایت با سس باقیمانده، لیموی تازه و کمی کنجد میل کنید.
ران مرغ عسلی

هواپز را تا 200 درجه گرم کنید.

هفدهم: پاستا با قارچ و ماسکارپونه

پاستا یکی از غذاهایی است که درست کردن سس آن به زمان زیادی نیاز دارد. برای تهیه یک سس خاص پاستا می‌توانید از هواپز استفاده کنید. یکی از رسپی‌های جذاب در بین طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز پاستا با قارچ و ماسکارپونه است.

مواد لازم:

  • کمی روغن
  • 4 فنجان قارچ ورقه شده
  • 1 پیاز متوسط ​​ خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • یک‌چهارم فنجان خامه یا پنیر ماسکارپونه
  • 1 قاشق چای‌خوری آویشن خشک
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • 4 فنجان نودل کونجاک، لینگوین یا اسپاگتی
  • نصف فنجان پنیر پارمزان

طرز تهیه

  1. یک تابه گرد کوچک بدارید و کمی روغن به کف آن اسپری کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، قارچ، پیاز، سیر، خامه، ماسکارپونه، آویشن، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط را به ظرف آماده شده منتقل کنید و سبد هواپز را قرار دهید.
  4. هواپز را به مدت 15 دقیقه روی دمای 160 درجه قرار دهید و در نیمه زمان پخت مواد درون آن را هم بزنید. پاستا را بین چهار کاسه تقسیم کنید و مخلوط قارچ را به‌ طور مساوی روی پاستا بریزید. روی آن پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.
پاستا با قارچ و ماسکارپونه

یک تابه گرد کوچک بدارید و کمی روغن به کف آن اسپری کنید.

هجدهم: ماهی سالمون

سالمون از آن دسته آبزیانی است که فواید زیادی برای بدن دارد. برای همین در لیست طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز یک رسپی خوشمزه با این ماهی را بررسی خواهیم کرد. برای شروع کار به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم:

  • فیله ماهی سالمون
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 عدد لیمو
  • 1 قاشق چای‌خوری سیر رنده ‌شده
  • جعفری
  • نمک

طرز تهیه

  1. فیله‌های سالمون را با نمک، جعفری و سیر مزه دار کنید.
  2. فیله‌ها را به‌ صورت یک لایه در سبد هواپز قرار دهید و روی هر فیله را با کره و برش لیمو پر کنید.
  3. ماهی را در دمای 180 درجه به مدت 10 تا 13 دقیقه سرخ کنید (زمان سرخ شدن به ضخامت فیله شما بستگی دارد).
ماهی سالمون

فیله‌های سالمون را با نمک، جعفری و سیر مزه دار کنید.

نوزدهم: چیپس کدو سبز

نمی‌توان منکر این قضیه شد که بسیاری از چیپس‌های موجود در بازار دارای مواد مضر برای سلامت شما هستند. اگر هواپز در خانه دارید، یک چیپس خوشمزه با کدو سبز درست کنید که سالم و مطمئن باشد. نوزدهمین رسپی در میان طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز به این چیپس اختصاص دارد.

مواد لازم:

  • 2 کدو سبز متوسط
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف فنجان آرد
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 2 تخم‌مرغ بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 2 فنجان پودر سوخاری پانکو
  • یک فنجان پنیر پارمزان
  • 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون

طرز تهیه

  1. کدوهای سبز را حلقه‌ای برش بدهید. بعد روی یک دستمال‌کاغذی بچینید و کمی نمک بپاشید تا آب آن گرفته شود.
  2. آرد، فلفل سیاه و کمی نمک را در یک ظرف بریزید با هم مخلوط کنید.
  3. تخم‌مرغ و آب را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  4. در سومین ظرف، پانکو، پارمزان و روغن ‌زیتون را با هم مخلوط کنید.
  5. کدوها را اول در آرد، بعد تخم‌مرغ و در نهایت پودر سوخاری بغلتانید.
  6. بعد به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه هواپز قرار دهید تا طلایی و ترد شود.
چیپس کدوسبز

آرد، فلفل سیاه و کمی نمک را در یک ظرف بریزید با هم مخلوط کنید.

بیستم: خوراک سبزیجات

اگر در طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه هستید حتماً سبزیجات گریل را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • 1 عدد سیب‌زمینی شیرین متوسط
  • 1 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 1 فنجان کدو حلوایی خرد ‌شده
  • 1 عدد هویج متوسط
  • نصف فنجان کلم بروکلی
  • 1 عدد پیاز قرمز
  • 3 قاشق غذاخوری روغن ‌زیتون
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • قاشق چای‌خوری چاشنی اختیاری

طرز تهیه

  1. سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین و کدو حلوایی را بشویید و پوست بگیرید. به قطعات 1-2 سانتی‌متری برش بزنید و در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه خیس بخورد.
  2. سبزیجات باقیمانده را بشویید و پوست بگیرید و خرد کنید.
  3. هواپز را تا 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.
  4. سبزیجات را آبکش و بعد با دستمال خشک کنید.
  5. روغن ‌زیتون، نمک و چاشنی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  6. سبزیجات سفت را اضافه کنید تا با چاشنی آغشته شود. سبزیجات سفت را در سبد هواپز قرار دهید و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
  7. در حالی‌ که سبزیجات سفت در حال سرخ شدن هستند، پیاز و بروکلی را به مخلوط روغن و ادویه اضافه کنید.
  8. پس از پنج دقیقه، سبد هواپز را به‌آرامی تکان دهید تا سبزیجات زیرورو شوند، سپس سبزیجات نرم را روی آن‌ها بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز است تا خوراک شما آماده شود.
خوراک سبزیجات

سبزیجات را آبکش و بعد با دستمال خشک کنید.

هات‌داگ آمریکایی

هواپز در دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

کلام آخر

طرز تهیه 20 غذای خوشمزه با هواپز را با هم مرور کردیم، امیدواریم اگر یک هواپز در خانه دارید هر بار یکی از این غذاها را بپزید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید. همچنین اگر رسپی خاصی را امتحان کرده‌اید که جای آن در لیست بالا خالی است، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

  • آیا باید هواپز را برای پخت غذا از قبل گرم کرد؟

در بیشتر مواد و اغلب رسپی‌ها توصیه می‌شود هواپز خود را از قبل گرم کنید تا غذای شما تردتر شود. همچنین باید اشاره کرد که بدون گرم کردن هواپز، زمان پخت می‌تواند طولانی‌تر شود.

  • آیا هنگام پخت‌و‌پز با هواپز به روغن نیاز داریم؟

بله، در اغلب موارد هنگام پخت‌وپز با هواپز و برای اکثر دستور پخت‌ها باید از روغن بسیار کمی استفاده شود.

  • آیا می‌توانم باقی‌مانده غذا را در هواپز گرم کنم؟

بله، می‌توانید باقیمانده غذاها را در هواپز گرم کنید و فقط اگر غذا آبکی است و احتمال کثیف کردن فن وجود دارد، این کار را انجام ندهید.

  • آیا استفاده از هواپز برای پخت غذا ضرر دارد؟

خیر، غذاها در این وسیله به کمک جریان هوای گرم به ‌صورت کامل پخته می‌شوند. درست به همین دلیل و البته به خاطر مصرف روغن کمتر برای پخت ضرری برای سلامت ندارند.

 

 

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هشت =