گیاهان دارویی که از زمان قدیم تا به امروز برای درمان بسیاری از دردها و بیماریها مورد استفاده قرار میگیرند و جزو جداییناپذیر از زندگیها به شمار میآیند. بسیاری از افراد، مخصوصاً افراد بالای 50 سال، تمایل دارند تا مشکلات خود را با استفاده از داروهای گیاهی برطرف کنند و به سمت داروهای شیمیایی نروند. داروهای گیاهی بسیار متنوع هستند که هر کدام از آنها خواص و تأثیرات متفاوتی از خود نشان میدهند، اما شاید دسترسی به خود این گیاهان دارویی و تهیه صحیح و اصولی آنها برای افراد مشکل باشد. در این راستا از گیاهان دارویی، کپسول و قرصهایی ساختهاند تا افراد به راحتی بتوانند آنها را در دوز مشخص مصرف کنند. به عنوان مثال از این گیاه دارویی سورنجان، کپسولی ساختهاند که فواید کپسول سورنجان درد کیور در درمان بسیاری از بیماریها مشاهده میشود.
به طور کلی سورنجان گیاه دارویی با کلکسیونی از خواص است که از نظر ظاهری شبیه به گیاه زعفران بوده و برای درمان بیماریهایی نظیر نقرس، سیاتیک، سرطان و کاهش انواع دردها مورد استفاده قرار میگیرد. محل رویش گیاه فوق در غرب آسیا و اروپا، بخشهایی از ساحل مدیترانه و قسمتهای جنوبی آفریقا است، اما در کشور ما با تهیه کپسول سورنجان درد کیور میتوانید به خواص این گیاه دارویی دسترسی پیدا کنید.
گیاه سورنجان
گیاه سورنجان یک گیاه دارویی با قدمت چند صد ساله است که بالای 160 گونه مختلف دارد. این گیاه به دلیل شباهت ظاهری به زعفران با نام زعفران مرغزار، زعفران خزان و بانوی عریان هم شهرت پیدا کرده، اما نام علمی آن Colchicum autumnale است. تاریخچه استفاده از این گیاه به 1500 سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد و در طب سنتی ادیان مختلف مورد استفاده قرار میگرفت. این گیاه دارای طبعی گرم و خشک است که همین مسئله سبب درمان بسیاری از بیماریهای ناشی از سردی بیش از حد بدن میشود.
دسترسی راحت به گیاه سورنجان با تهیه کپسول آن
گیاهان دارویی مزایا و فواید زیادی دارند، اما دسترسی به آنها و تهیه محلولها یا دمنوشهای گیاهی کاری زمانبر است و افراد نیاز دارند دانش اولیه نسبت به ساخت و آمادهسازی آنها کسب کنند. در همین راستا تلاش شده تا گیاهان دارویی را به فرم قرص و کپسول درآورند که هم دسترسی و هم استفاده آنها راحت باشد.
بیشتر بخوانید:لیست کامل گیاهان آپارتمانی که رشد سریع دارند!
ویژگی مهم دیگر کپسول، تعیین میزان دوز مصرفی است، چرا که گیاهان دارویی را به طور طبیعی نمیتوان برحسب دوز تجویز و تعیین کرد، اما از فواید کپسول سورنجان درد کیور قابلیت تعیین میزان دوز مصرفی برحسب تعداد کپسول است.
کپسول سورنجان چه فوایدی دارد؟
پس از بررسی گیاه سورنجان و راحتی استفاده از آن با تهیه کپسول، به خواص و مزایای این گیاه دارویی میپردازیم. فواید کپسول سورنجان درد کیور بسیار متنوع است که بر روی بخشهای مختلفی از بدن تأثیر گذاشته و برای درمان بیماریهای متفاوت به کار میرود.
بیشتر بخوانید:آموزش ساخت ماسک صورت
درمان درد مفاصل
یکی از مهمترین کاربردهای سورنجان برای درمان درد مفاصل است. این کپسول میتواند دردهای مفصلی و استخوانی و روماتیسم را تا حد زیادی درمان کرده و کاهش دهد. در طب سنتی بررسی شده دردهایی که در ناحیه مفصل و استخوان شکل میگیرند بیشتر به دلیل سردی بدن هستند و این درد در افراد و زنان کهنسال و بالای 35 سال به وفور دیده میشود. با توجه به این که گیاه سورنجان طبع گرمی دارد، از فواید کپسول سورنجان درد کیور میتوان به همین درمان درد مفاصل و مقابله با سردی بدن اشاره داشت.
درمان درد نقرس
با مصرف این کپسول میتوان دردهای ناشی از نقرس را نیز تا حد زیادی کاهش داد. امروزه در طب پزشکی این کپسول به عنوان یک گزینه با ارزش و موثر برای درمان نقرس حاد و همچنین پیشگیری از تشدید آرتریتهای نقرسی مورد استفاده قرار میگیرد.
درمان درد سیاتیک
از دیگر مواردی که میتوان در فواید کپسول سورنجان درد کیور نام برد، درمان درد سیاتیک است. این کپسول از التهاب یا تورم بافتهای بدن و دردهای ناشی از عفونت و جراحت پیشگیری میکند. همچنین بر روی قسمتهای تحتانی کمر تأثیر گذاشته و دردهای سیاتیکی ایجاد شده در پا را نیز کاهش میدهد.
بهبود سرطان
از جمله فواید اعجازانگیز این گیاه دارویی میتوان به بهبود سرطان اشاره داشت. گیاه سورنجان دارای یک ریشه گوشتی بوده که در عمق 25 تا 30 سانتیمتری خاک فرو میرود. این ریشه دارای مادهای با نام کلشیسین است که سبب تقسیم سلولهای عادی بدن میشود. مکانیسم عمل این ماده شیمیایی بر روی تقسیم سلولی میتواند از سرطان جلوگیری کند و یا حتی تا حد زیادی بر روی بهبود آن تأثیر بگذارد.
درمان سردرد، سرماخوردگی و آنفولانزا
از دیگر فواید مصرف این کپسول درد میتوان به درمان شگفتانگیز سردردهای میگرنی اشاره داشت. همچنین به دلیل طبع گرمی که دارد در درمان سرماخوردگی، باز کردن مویرگهای مغزی، سینوزیت، آنفولانزا و… بسیار موثر است.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه لیموناد خانگی به سبک رستورانها
مصرف کپسول سورنجان درد کیور به چه صورت است؟
به طور کلی مصرف این کپسول گیاهی باید تحت نظر پزشک متخصص تجویز شود و از استفاده خودسرانه آن پرهیز کنید، چرا که ممکن است به دنبال استفاده بیش از حد خطرات جانبی و سمی بر روی بدن شما بگذارد؛ اما معمولاً این کپسول را حدود نیم ساعت قبل از وعده غذایی برای درمان سیاتیک و نقرس و کاهش دیگر دردهای بدنی مصرف میکنند.
کپسول سورنجان جایگزین داروهای شیمیایی
با توجه به مطالبی که در این محتوا بررسی کردیم، فواید کپسول سورنجان درد کیور بسیار زیاد است و برای درمان تعداد بالایی از بیماریها و کاهش بسیاری از دردها مورد استفاده قرار میگیرد. همین مسئله سبب شده تا جایگزین مناسب داروهای شیمیایی برای درمان بیماریها باشد. همچنین با توجه به تولید کپسول سورنجان، قابلیت تنظیم دوز مصرفی آن وجود داشته و دیگر نگرانی بابت مسمومیت ناشی از استفاده بیش از حد از این گیاه دارویی نخواهید داشت.
کلام آخر
گیاهان دارویی از زمان گذشته تا به امروز پرطرفدار بودند و برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگرفتند. یکی از گیاهان دارویی بسیار خوب و مفید، گیاه سورنجان است. این گیاه از لحاظ ظاهری به زعفران شباهت داشته و در مناطقی نظیر غرب آسیا و اروپا، سواحل مدیترانه و آفریقا رشد میکند.
از آنجایی که دسترسی به خود گیاه کار دشواری است، میتوان با تهیه کپسول آن از فواید اعجازانگیز سورنجان بهره برد. فواید کپسول سورنجان درد کیور بسیار زیاد است و برای درمان دردهای ناشی از نقرس، سیاتیک، دیسک، سردرد و… مورد استفاده قرار میگیرد. طبع گرم این گیاه دارویی سبب برطرف کردن بسیاری از التهابات، کاهش دردهای مفصلی، درمان سرما خوردگی و … میشود.
سوالات متداول
- کپسول سورنجان درد کیور چه فواید و تأثیراتی دارد؟
تأثیرات این کپسول بسیار زیاد است و برای درمان دردهای مفصلی، نقرس، سیاتیک، سرطان، سردرد و… مورد استفاده قرار میگیرد.
- گیاه سورنجان چیست؟
گیاه سورنجان یکی از انواع گیاهان دارویی بوده که به دلیل طبع گرم، تأثیرات بسیار مثبت و مفیدی بر روی کاهش دردهای بدنی و درمان بیماریها میگذارد.
- مصرف کپسول درد سورنجان به چه صورت است؟
البته که فواید کپسول سورنجان درد کیور بسیار زیاد است، اما در مصرف آن نباید زیادهروی کرد، چرا که امکان دارد مسمومیت به همراه آورد. پس حتماً این کپسول و داروی گیاهی را طبق تجویز پزشک مصرف کنید.
دیدگاهتان را بنویسید