بهترین کرم پودر برای پوست چرب و جوش دار

پیداکردن کرمپودری که هم عیوب پوست چرب و جوشدار را بپوشاند و هم باعث بدتر شدنشان نشود، میتواند مثل پیداکردن سوزن در انبار کاه باشد. حتماً شما هم بارها با این چالش روبهرو شدهاید که یک کرمپودر خوب استفاده کردید؛ اما پوستتان را سنگین و چربتر کرده و حتی باعث ظاهرشدن جوش روی صورتتان هم شده باشد.
خبر خوب این است که با تنوع بالای محصولات و رقابت سنگینی که در صنعت لوازمآریشی وجود دارد، برخی از برندها، کیفیت محصولات خود را تا حد زیادی افزایش دادهاند و بالاخره کرمپودرهایی به بازار عرضه شدهاند که انگار مخصوص پوست شما هستند، متناسب با نیازهای یک پوست چرب و جوشدار که با پوشش بینقصشان، هم چهره زیباتری به شما میدهند و هم چربی پوستتان را کنترل میکنند.
اما برای این که بتوانید یک محصول کاملاً عالی تهیه کنید باید بیشتر درباره کرمپودر مناسب پوست چرب بدانید، با ما همراه شوید تا راز انتخاب بهترین کرمپودر برای پوست چرب را برایتان آشکار کنیم.
چه ویژگیهایی برای کرمپودر مناسب پوست چرب و جوشدار مهم است؟
میدانید که پیداکردن کرمپودر مناسب چقدر میتواند دردسرساز باشد! خیلی از کرمپودرها انگار بهصورت یکلایه سنگین روی پوستتان مینشینند، آن را چربتر میکنند و بدتر از همه، جوشهای جدید هم از راه میرسند! اما در حال حاضر کرمپودرهایی با فرمولاسیون خاص به بازار عرضه شدهاند که مخصوص پوستهای چرب هستند و ویژگیهای خاصی دارند که متناسب با نیازها و شرایط یک پوست چرب است.

کرمپودرهایی که بافت سبکی مثل مایع، موس یا پودر دارند، خیلی خوب، روی پوست چرب مینشینند.
هنگام انتخاب کرمپودر پوست چرب و جوشدار باید بیشتر دقت کنید و محصولی را انتخاب کنید که هم عیوب صورتتان را بپوشاند و هم با پوستتان مهربان باشد. ویژگیهایی که هنگام انتخاب کرمپودر باید به آنها توجه کنید، عبارتاند از:
-
داشتن بافت سبک و مات
کرمپودرهایی که بافت سبکی مثل مایع، موس یا پودر دارند، خیلی خوب، روی پوست چرب مینشینند بهطوریکه اصلاً حس نمیکنید یکلایه سنگین روی صورتتان دارید. مهمتر از همه، فرمولاسیون مات آنها است که کمک میکند تا آن برق پوست چرب در طول روز کنترل شود و صورتتان تا آخر شب حسابی مات و بینقص بماند.
-
فاقد چربی (Oil-Free) و غیر کومدونزا (Non-Comedogenic)، یک نه بزرگ به چربی و جوش
دو تا کلمه کلیدی که همیشه باید در لیست خریدتان باشند، “Oil-Free” (فاقد چربی) و “Non-Comedogenic” (غیر کومدونزا) هستند. محصولات فاقد چربی، اجازه نمیدهند پوستتان چربتر شود و غیر کومدونزاها هم از مسدودشدن منافذ پوستتان جلوگیری میکنند و به این وسیله احتمال جوشزدن را به حداقل میرسانند. این دو ویژگی، مثل یک خط دفاعی قوی در برابر مشکلات پوست چرب و جوشدار هستند و به بهترشدن چهره شما کمک میکنند.
-
پوشش قابلتنظیم و داشتن یک پوشش دلخواه، هر طور که دوست دارید!
متناسب با روز و حالوهوای پوستتان، ممکن است بخواهید یک پوشش سبک داشته باشید یا همه لکها و جوشها را کاملاً بپوشانید. پس کرمپودری را انتخاب کنید که بتوانید میزان پوشش آن را تنظیم کنید از یکلایه نازک برای یکدست کردن رنگ پوست گرفته تا یکلایه بیشتر برای پوشاندن کامل عیوب تا هر طور که دوست داشته باشید از آن استفاده کنید.
-
حاوی ترکیبات کنترلکننده چربی
برخی از کرمپودرها، فرمولاسیونی با ترکیبات ویژه دارند که برای کنترل چربی پوست مؤثر هستند، مثل سالیسیلیک اسید، خاک رس یا زینک PCA که با جذب چربی اضافه پوست، نمیگذارند صورتتان برق بزند و حالت طبیعی خود را از دست بدهد.
-
حاوی ترکیبات ضدالتهاب و ضد جوش
کرمپودری انتخاب کنید که علاوه بر خاصیت آرایشی، خاصیت درمانکنندگی هم داشته باشد. بهترین کرمپودر برای پوست چرب با فرمولاسیون خاص دارای موادی مانند نیاسینامید، عصاره درخت چای یا آلوئهورا است. این نوع کرمپودرها در کاهش التهاب، قرمزی و بهبود وضعیت جوشها تأثیرگذار هستند.

کرمپودری انتخاب کنید که علاوه بر خاصیت آرایشی، خاصیت درمانکنندگی هم داشته باشد.
-
ماندگاری بالا
هیچکس دوست ندارد کرمپودرش بعد از چند ساعت پاک شود یا بریزد. پس به دنبال محصولاتی باشید که ماندگاری بالایی دارند و در طول روز نیاز به تمدید مداوم ندارند.
-
فاقد عطر و مواد تحریککننده
پوست چرب و جوشدار گاهی اوقات خیلی حساس میشود، پس بهتر است از کرمپودرهای بدون عطر، رنگهای مصنوعی و مواد شیمیایی تحریککننده استفاده نکنید تا پوستتان اذیت نشود و آسیب نبیند.
-
حاوی SPF بودن، یک امتیاز ویژه
کرمپودری انتخاب کنید که در ترکیبان آن، SPF هم وجود داشته باشد. این ماده با ایجاد یکلایه محافظتی در برابر آفتاب از پوستتان مراقبت میکند. البته یادتان باشد که استفاده از یک ضدآفتاب جداگانه و مخصوص پوست چرب، همیشه بهترین راه برای محافظت کامل از پوست در برابر آفتاب است.
راستی تا فراموش نکردم باید به شما یادآوری کنم که چربی پوست به معنای هیدارته بودن آن نیست! پس مرطوب نگهداشتن آن را فراموش نکنید و برای حفظ سلامتی و زیبایی پوستتان، مقاله بهترین مرطوب کننده پوست چرب را بخوانید.
معرفی بهترین کرمپودرها برای پوست چرب و جوشدار
الان که با ویژگیهای کرمپودر پوست چرب و جوشدار آشنا شدید، نوبت آن شده تا با برخی از مارکهای بهترین کرمپودر برای پوست چرب آشنا شوید؛ اما توجه داشته باشید که پوست من با شما و پوست شما با خواهر و حتی فرزندتان فرق دارد و این یعنی پوست هر یک از ما، ویژگیهای خاص خودش را دارد به همین دلیل در انتخاب محصولات آرایشی و بهداشتی باید به ویژگیهای خاص پوستمان توجه کنیم. هنگام انتخاب کرمپودر به نوع پوستتان، مقدار جوشها و این که چقدر پوشش میخواهید و چقدر میخواهید خرج کنید، باید توجه نمایید.

سالیسیلیک اسید، یک نوع لایهبردار ملایم است که سلولهای مرده را از بین ببرد و راه را برای تنفس پوست باز میکند.
-
کرمپودرهای ماتکننده با پوشش بالا
این نوع کرمپودرها برای پوشاندن کامل جوشها، لکها و قرمزی پوست بسیار مناسب هستند و ظاهری مات و یکدست و کاملاً صاف به پوست میبخشند. محبوبترین این محصولات عبارتاند از:
- محصولات برند استی لادر Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup با ماندگاری بینظیر و پوشش قوی.
- کرمپودرهای میکاپ فور اور MAKE UP FOR EVER Matte Velvet Skin Full Coverage Foundation با بافت مخملی و ماتکننده.
- کرمپودرهای نارس NARS Soft Matte Complete Foundation با پوشش کامل و بافت سبک و لطیف.
-
کرمپودرهای حاوی سالیسیلیک اسید
آیا میخواهید با یک تیر دو نشان بزنید؟ هم عیوب پوستتان را بپوشانید و هم به جنگ جوشها بروید؟ کرمپودرهای حاوی سالیسیلیک اسید، همان معجزهای که به دنبالش بودید! این محصولات عیوب پوست را میپوشانند و با لایهبرداری آرام، منافذ بسته شده پوست را باز میکنند و این یعنی خداحافظی با جوشهای سرسخت!
سالیسیلیک اسید، یک نوع لایهبردار ملایم است که سلولهای مرده را از بین ببرد و راه را برای تنفس پوست باز میکند. برندهای پیشرویی مانند برند Clinique با سری محصولات Acne Solutions Liquid Makeup و برند IsaDora در سری محصولات Active Care Foundation، کرمپودرهایی را تولید کردهاند مه در فرمولاسیونشان از این ماده استفاده شده است. با انتخاب این کرمپودرها فرصت داشتن پوستی زیبا و سالم را از دست ندهید!
-
کرمپودرهای پودری فشرده
بهترین نوع کرمپودر پوست چرب و جوشدار، کرمپودرهای پودری فشرده هستند. این محصولات بهراحتی روی پوست پخش میشوند و با جذب چربی اضافی آن، یک پوشش مات و ماندگار روی صورت ایجاد میکنند. از جمله بهترینهای این نوع کرمپودر محصولات برند MAC مانند Studio Fix Powder Plus Foundation را میتوان نام برد یا کرمپودر ColorStay Pressed Powder از برند Revlon هستند که پوستی بینقص و زیبا به شما میدهند.

در انتخاب محصولات آرایشی و بهداشتی باید به ویژگیهای خاص پوستمان توجه کنیم.
نکات استفاده از کرمپودر برای پوست چرب و جوشدار
برای داشتن بهترین نتیجه و جلوگیری از تشدید مشکلات پوستی، هنگام استفاده از کرمپودر پوست چرب و جوشدار باید به نکات زیر توجه کنید:
- پوستتان را آماده کنید. قبل از هر کاری صورتتان را با یک شوینده ملایم مخصوص پوست چرب بشویید. بعد از آن یک مرطوبکننده سبک و بدون چربی بزنید تا پوستتان حسابی هیدراته شود. این کار کمک میکند کرمپودر بهتر روی پوستتان بنشیند. برای آشنایی با بهترین مرطوبکننده پوست چرب در صفحات بعدی همراه ما باشید.
- برای یک زیرساز بینقص، پرایمر بزنید. برای زیرسازی از یک پرایمر ماتکننده قبل از کرمپودر استفاده کنید تا هم چربی پوستتان کنترل شود و هم کرمپودر روی یک سطح صاف ماندگاری بیشتری داشته باشد.
- از ابزار مناسب استفاده کنید. کرمپودر را با استفاده از براشهای تمیز، اسفنجهای آرایشی یا حتی نوک انگشتانتان روی پوست پخش کنید. براشها پوشش بیشتری میدهند؛ اما اسفنجها برای جذب چربی اضافی مؤثرتر هستند. هر کدام را که راحتتر هستید، استفاده کنید.
- لایهبندی را تدریجی انجام دهید. لازم نیست مقدار زیادی کرمپودر را یک دفعه روی صورتتان بزنید. کمکم شروع کنید و فقط جاهایی که به پوشش بیشتری نیاز دارند، یکلایه دیگر اضافه کنید تا به پوشش دلخواهتان برسید و چهره طبیعیتری داشته باشید.
- آرایشتان را فیکس کنید. برای این که کرمپودر روی صورتتان تکان نخورد و چربی پوستتان هم کنترل شود از یک پودر فیکس ماتکننده استفاده کنید. این کار را با یک براش بزرگ انجام دهید و پودر فیکس را آرام روی قسمتهای چرب پوستتان پودر بزنید.
- زیادهروی نکنید. یادتان باشد که استفاده زیاد از کرمپودر میتواند منافذ پوستتان را ببندد و جوشها را بدتر کند. پس به هوای این که دوست دارید عیوب پوستتان را کاملتر بپوشانید در استفاده از کرمپودر زیادهروی نکنید. فقط جاهایی که واقعاً لازم است، کرمپودر بزنید.
- در پایان روز، کامل پوستتان را تمیز کنید. در آخر روز و قبل از خواب، حتماً همه آرایشتان را با یک پاککننده مناسب پوست چرب و جوشدار پاک کنید. میسلار واتر یا روغنهای پاککننده برای تمیزکردن پوست شما مناسب هستند. بعد از پاککردن آرایش هم یک تونر و مرطوبکننده مناسب بزنید.
- براشها، اسفنجها و سایر ابزار آرایشی خود را تمیز نگهدارید تا باکتریها روی آن جمع نشوند و هنگام استفاده به پوست منتقل نگردند.

کرمپودر را با استفاده از براشهای تمیز، اسفنجهای آرایشی یا حتی نوک انگشتانتان روی پوست پخش کنید.
نتیجهگیری
انتخاب کرمپودر پوست چرب و جوشدار، راه داشتن یک پوست صاف، مات و بدون جوش با وجود چربی اضافه است. برای انتخاب بهترین کرمپودر برای پوست چرب به نکاتی که در بالا گفته شده، دقت کنید. محصولی را انتخاب نمایید که بافت سبک و مات داشته و فاقد چربی و غیر کومدونزا باشد.
البته استفاده درست از آن نیز بسیار مهم است تا بتوانید پوستی صاف و زیبا داشته باشید و زمانی که به آینه نگاه میکنید، عاشق خودتان شوید.
نظرات کاربران