Banner Image
بررسی کامل سامسونگ S21؛ پرچمدار 2021 سامسونگ

بررسی کامل سامسونگ S21؛ پرچمدار 2021 سامسونگ

امتیاز دهید

در سال 2021، شرکت سامسونگ موبایل اس 21 را به‌عنوان پرچمدار خود به بازار عرضه کرد. در این مطلب از سایت پیندو قصد داریم تا به نقد و بررسی گوشی سامسونگ s21 بپردازیم و در مورد مشخصات فنی آن صحبت کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

معرفی سامسونگ s21

برای نقد و بررسی گوشی سامسونگ s21 باید به مشخصات فنی آن بپردازیم. در راستای معرفی سامسونگ s21 به جدول زیر توجه کنید:

S21 سامسونگ
صفحه نمایش
Dynamic AMOLED 2X نوع
2.6 اینچ اندازه
1080×2400 پیکسل رزولوشن
پردازنده
Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G چیپست
هشت هسته‌ای پردازنده مرکزی
Mali-G78 MP14 پردازنده گرافیکی
حافظه
8 گیگابایت رم
128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی
خیر پشتیبانی از کارت حافظه
دوربین
12 مگاپیکسل دوربین اصلی
12 مگاپیکسل دوربین فوق عریض
64 مگاپیکسل دوربین تله فوتو
10 مگاپیکسل دوربین سلفی
باتری
4000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت
لیتیوم یونی نوع
ابعاد و وزن
151.7×71.2×7.9 میلی‌متر ابعاد
169 گرم وزن

نمایشگر s21

نمایشگر s21

روشنایی نمایشگر S21 به مقدار200 نیت کمتر از S21 Ultra است

گلکسی S21 در بخش نمایشگر عملکرد بسیار خوبی دارد و از پنل Dynamic AMOLED 2X با نرخ تازه‌سازی 120 هرتز و پشتیبانی از +HDR10 بهره می‌برد. این نمایشگر با وجود رزولوشن 1080، کمی ضعیف‌تر از S20 است؛ اما همچنان کیفیتی فوق‌العاده ارائه می‌دهد و رنگ‌ها را با دقت و غنای مثال‌زدنی به تصویر می‌کشد.

روشنایی نمایشگر S21 به مقدار200 نیت کمتر از S21 Ultra است؛ اما همچنان در بین پرچمداران از موبایل‌هایی محسوب می‌شود که روشنایی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. زوایای دید عالی، عمق رنگ مشکی چشم‌نواز و عملکرد روان در نرخ‌های مختلف تازه‌سازی از 60 تا 120 هرتز از دیگر نقاط قوت این نمایشگر هستند.

سامسونگ در S21 نیز مانند همیشه در بخش نمایشگر کم نگذاشته و تجربه‌ای لذت‌بخش و چشم‌نواز را برای کاربران به ارمغان آورده است. نرخ تازه‌سازی پویا، مصرف باتری را بهینه می‌کند و در کنار کیفیت بالای تصویر، حس کاربری روان و دلپذیری را به ارمغان می‌آورد.

به‌طور کلی نمایشگر S21 یکی از بهترین‌ها در بین پرچمداران حال حاضر به‌شمار می‌آید و سامسونگ بار دیگر در این زمینه خوش درخشیده است.

باتری و شارژدهی

در مورد عمر باتری s21 و شارژدهی آن باید بگوییم که وجود انتظارات مبنی بر ارتقاء عملکرد باتری نسبت به نسل قبل، متاسفانه شاهد پیشرفت قابل توجهی در این زمینه نیستیم و عملکرد باتری S21 شباهت زیادی به S20 دارد. با گذشت یک سال از عرضه S20 انتظار می‌رفت که سامسونگ تمرکز خود را بر ارتقاء عملکرد باتری بگذارد، اما این شرکت ترجیح داده است تا در بخش‌های دوربین و طراحی نوآوری بیشتری به‌کار ببرد. با این حال سامسونگ بهینه‌سازی‌‌هایی را در بخش باتری و سایر اجزاء گوشی اعمال کرده است که به لطف پردازنده 5 نانومتری و مصرف کمتر آن ممکن است در بلندمدت شاهد نتایج بهتری باشیم.

یکی از تفاوت‌های قابل توجه S21 با نسل قبل، عدم وجود آداپتور شارژر در جعبه است. این رویه که پیش‌تر از سوی اپل آغاز شده بود، در S21 نیز تکرار شده است و شما را مجبور می‌کند که پس از خرید گوشی گلکسی s21 به‌صورت جداگانه برای خرید شارژر به‌عنوان لوازم جانبی s21 اقدام کنید. بررسی سرعت شارژ S21 نشان می‌دهد که با استفاده از آداپتور 25 واتی در حدود یک ساعت طول می‌کشد تا این گوشی به‌طور کامل شارژ شود.

امنیت

امنیت

از نظر امنیتی در اس 21 از حسگر اثر انگشت بزرگ‌تر و سیستم تشخیص چهره استفاده شده است

از نظر امنیتی در اس 21 از حسگر اثر انگشت بزرگ‌تر و سیستم تشخیص چهره استفاده شده است. حسگر اثر انگشت این موبایل 1.7 برابر بزرگ‌تر از S20 طراحی شده که برای قرار دادن انگشتتان فضای بیشتری به شما می‌دهد. این قابلیت سرعت و دقت را افزایش داده است؛ زیرا به دلیل فضای بیشتر، تشخیص اثر انگشت شما را سریع‌تر و آسان‌تر می‌کند.

از سوی دیگر galaxy s21 به سیستم تشخیص چهره دو بعدی نیز مجهز شده است که عملکرد خوبی دارد. با این حال به دلیل عدم وجود سنسور اختصاصی تشخیص چهره، از نظر امنیتی به اندازه حسگر اثر انگشت قابل اعتماد نیست. در مجموع Galaxy S21 با حسگر اثر انگشت بزرگ‌تر و سیستم تشخیص چهره، عملکرد امنیتی خود را ارتقاء داده است. اگرچه تشخیص چهره به اندازه حسگر اثر انگشت امن نیست، اما می‌تواند روش جایگزین سریع برای باز کردن قفل گوشی باشد.

سخت افزار

سامسونگ در بخش پردازشگر این محصول و مدل اولترا از دو چیپست متفاوت برای بازارهای مختلف استفاده کرده و اسنپدراگون 888 را برای کاربران آمریکایی و اگزینوس 2100 را برای کاربران سایر نقاط جهان در نظر گرفته است. با وجود ادعای سامسونگ مبنی بر عملکرد برتر اگزینوس، بررسی‌ها و آزمایش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهند که عملکرد اگزینوس 2100 در مقایسه با اسنپدراگون 888 تفاوت چندانی ندارد.

در تجربه کاربری شاهد هیچ‌گونه لگ یا باگی در بازی‌ها و نرم‌افزارها نیستیم و عملکرد گوشی روان و رضایت‌بخش به نظر می‌رسد. داغ شدن بدنه در مقایسه با اگزینوس‌های قبلی در S21 Ultra کمتر است و افت فریم نیز در بازی‌های طولانی‌مدت به ندرت مشاهده می‌شود.

S21  از نظر نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، شباهت زیادی به S21 Ultra دارد؛ اما در بخش حافظه داخلی و رم تفاوت‌هایی بین این دو مدل وجود دارد. سامسونگ پشتیبانی از کارت حافظه را در این گوشی و مدل اولترا حذف کرده است. اس 21 در دو نسخه 128 و 256 گیگابایتی با رم 8 گیگابایتی عرضه شده است و در آن خبری از رم 12 و امکان ارتقاء حافظه داخلی نیست. در مجموع باید گفت که گلکسی S21 از نظر عملکرد سخت‌افزاری دستگاه قدرتمندی است؛ اما حذف پشتیبانی از کارت حافظه و عدم امکان ارتقاء حافظه داخلی می‌تواند برای برخی کاربران، به‌ویژه تولیدکنندگان محتوا، مشکل‌ساز باشد.

نرم افزار

رابط کاربری یکی از مهم‌ترین مولفه‌های هر گوشی هوشمند به‌شمار می‌رود و در تجربه کاربری نهایی نقش به‌سزایی دارد. سامسونگ درGalaxy S21  از جدیدترین نسخه رابط کاربری خود با نام One UI 3.1 استفاده کرده است که به لحاظ امکانات و کارایی، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

One UI 3.1  در Galaxy S21 مجموعه‌ای از امکانات شخصی‌سازی گسترده را به کاربران ارائه می‌دهد تا بتوانند رابط کاربری آن را مطابق با سلیقه و نیاز خود شخصی‌سازی کنند. همچنین سیستم عامل اس 21 اندروید 11 است که امکان ارتقاء تا اندروید 14 را نیز دارد. همچنین شما می‌توانید رابط کاربری این گوشی را تا One UI 6.1 ارتقاء دهید.

اسپیکر

Galaxy S21  از اسپیکرهای استریو با صدایی رسا و واضح بهره می‌برد و هنگام پخش موسیقی، صدا از هر دو اسپیکر به‌طور متعادل پخش می‌شود. درواقع این گوشی از نظر بلندی صدا، عملکرد قابل قبولی دارد.

با این حال در مقایسه با Galaxy S21 Ultra، یکی از مشکلات رایج s21 این است که کیفیت و وضوح صدای خروجی از اسپیکر S21 کمی پایین‌تر است؛ به‌ویژه زمانی که صدا به وضوح بالا می‌رسد، افت کیفیت جزئی قابل تشخیص خواهد بود.

دوربین

دوربین

دوربین s21 با سنسور اصلی 12 مگاپیکسلی

در بخش دوربین اس 21 شاهد سنسورهای زیر هستیم:

  • سنسور اصلی: 12 مگاپیکسلی
  • تله فوتو: 64 مگاپیکسلی
  • اولتراواید: 12 مگاپیکسلی
  • سلفی: 10 مگاپیکسلی

در ادامه به نقد و بررسی گوشی سامسونگ s21 در بخش دوربین می‌پردازیم:

دوربین اصلی

دوربین اصلی

سنسور اصلی که در گلکسی اس 21 به‌کار رفته، دوربین 12 مگاپیکسلی است که در نور خوب عکس‌هایی عالی می‌گیرد

سنسور اصلی که در گلکسی اس 21 به‌کار رفته، دوربین 12 مگاپیکسلی است که در نور خوب عکس‌هایی عالی می‌گیرد؛ اما وضوح آن‌ها برای زوم زیاد کافی نیست. دوربین اصلی در شب نیز عملکرد متوسطی دارد. اما با توجه به قیمت، عملکرد دوربین اس 21 قابل قبول است؛ اما قابلیت خاصی را ارائه نمی‌دهد.

اولتراواید

اولتراواید

سنسور اولتراواید مورد استفاده در S21 عملکرد خوبی دارد و می‌توانید عکس‌های اولتراواید باکیفیتی را با آن بگیرید

سنسور اولتراواید مورد استفاده در S21 عملکرد خوبی دارد و می‌توانید عکس‌های اولتراواید باکیفیتی را با آن بگیرید. البته برخلاف S21 Ultra، قابلیت عکاسی ماکرو در این موبایل وجود ندارد.

تله فوتو

یکی دیگر از سنسورهای مورد استفاده در دوربین گوشی اس 21، سنسور تله فوتو است که زوم 3 برابر هیبریدی دارد. این دوربین می‌تواند عکس‌های پرتره‌ای را با جداسازی خوب سوژه از پس‌زمینه ثبت کند. البته عملکرد این سنسور در شب به اندازه S21 Ultra خوب نیست.

فیلمبرداری

با استفاده از دوربین اس 21 می‌توانید فیلمبرداری با کیفیت 8K با نرخ 24 فریم در ثانیه و 4K با نرخ 60 فریم در ثانیه را ثبت کنید. عملکرد لرزش‌گیر تصویر نیز در زمان فیلمبرداری خوب است؛ اما در حالت Super Steady زاویه دید باریک‌تر می‌شود.

سلفی

دوربین سلفی S21 مجهز به سنسور 10 مگاپیکسلی است که عکس‌ها را در نور خوب به‌صورت شارپ ثبت می‌کند؛ اما در زوم زیاد، جزئیات به شکل قابل توجهی کم می‌شوند. عملکرد دوربین سلفی اس 21 نیز در نور کم ضعیف است.

نقاط قوت و ضعف

اگر بخواهیم نقاط قوت و ضعف اس 21 را با توجه به نظر کاربران درباره s21 نام ببریم، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نقاط قوت

  • طراحی زیبا با بدنه کوچک، جمع‌وجور و خوش‌دست
  • نمایشگر باکیفیت بالا
  • عملکرد بسیار خوب دوربین در روز
  • سیستم عامل به‌روز با امکانات و قابلیت‌های نرم‌افزاری متنوع

نقاط ضعف

  • کیفیت پایین و مشکلات فیلم‌برداری
  • بدنه پلاستیکی
  • نداشتن درگاه کارت حافظه
  • محدود بودن فناوری شارژ سریع به ۲۵ وات
  • نبودن شارژر و هدفون در جعبه

مقایسه s21 با s20

به منظور مقایسه s21 با s20 باید بگوییم که هر دو این مدل‌ها دارای صفحه نمایش 6.2 اینچی AMOLED هستند؛ اما S20 نسبت به مدل S21 وضوح بالاتری دارد. البته S21 می‌تواند نرخ رفرش 120 هرتزی خود را با این وضوح حفظ کند؛ در حالی‌که S20 قابلیت انجام این کار را ندارد.

S21 نسبت به اس 20 مجهز به پردازنده جدیدتر و سریع‌تری است. اگرچه هر دو این گوشی‌ها دارای سیستم دوربین پشتی با لنز سه‌گانه و دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی هستند، اما در S21 برخی از ویژگی‌های دوربین بهبود یافته‌اند. به‌طور مثال شاهد حالت شب بهتر و قابلیت‌های زوم بهبودیافته در این محصول هستیم.

مقایسه s21 با آیفون 13

برای مقایسه S21 و iPhone 13 باید به این نکته توجه کنید که برای اس 21 صفحه نمایش 6.2 اینچ با وضوح 1080×2400 پیکسل در نظر گرفته شده؛ این در حالی است که در آیفون 13 صفحه نمایش 6.1 اینچی با رزولوشن 1170×2532 پیکسل وجود دارد. از نظر دوربین نیز هر دو این گوشی‌ها عملکرد تقریبا مشابهی را ارائه می‌دهند.

باتری مورد استفاده در اس 21 از نوع 4000 میلی‌آمپر ساعتی است؛ اما آیفون 13 باتری 3240 میلی‌آمپر ساعت دارد. البته تست‌ها نشان می‌دهند که ممکن است باتری آیفون 13 بیشتر از S21 دوام بیاورد.

تست گیمینگ

Samsung Galaxy S21 گوشی گیمینگ قدرتمندی است؛ اما عملکرد آن با توجه به مدلی که دارید، یعنی پردازنده Snapdragon 888 یا Exynos 2100، متفاوت خواهد بود. برای این‌که بتوانید بازی‌ها را به شکل بهینه‌ای تجربه کنید، اپلیکیشن Game Launcher در این موبایل وجود دارد که به شما امکان می‌دهد تا با بهینه‌سازی عملکرد گوشی خود، بازی‌ها را به شکل بهتری تجربه کنید. البته تست‌ها نشان می‌دهند که اس 21 در زمان اجرای بازی‌های سنگین مثل Call of Duty ممکن است با مشکل داغ شدن مواجه شود.

جمع‌بندی و نظر نهایی

در بخش جمع‌بندی نقد و بررسی گوشی سامسونگ s21 باید بگوییم که گلکسی S21 در مجموع عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌دهد و در استفاده روزمره آن با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. اگر به دنبال گوشی بدون عیب و نقص هستید، شاید S21 گزینه ایده‌آلی نباشد، اما می‌تواند رضایت شما را جلب کند و کارهای روزمره شما را به خوبی پیش ببرد. اگر قصد دارید تا اطلاعات لازم را درباره قیمت گوشی سامسونگ سری s به‌دست بیاورید و سپس برای خرید گوشی سامسونگ اس 21 اقدام کنید، می‌توانید این محصول را از طریق وب سایت پیندو سفارش دهید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 8 =